HJULLASTARE SWEKIP 1550 STAGE V

  • 368 625 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 1066
Dela

Stark kompaktlastare som är konstruerad för nordiska förhållanden

• 4WD hydrostatdrift

• Hydraulflöde på 60 liter och 160 bar

• Tiltbar hytt för enkelt underhåll

• 3:e och 4:e hydraulfunktion samt fri retur

• Japansk kvalitetsmotor, Yanmar

• Hydrauliskt redskapslås

• Backkamera


Stark och kompakt hjullastare, utrustad med en pålitlig Yanmarmotor, ergonomisk hytt och ett effektivt värmepaket

Har du en gård med djur, jobbar med förvaltning eller ridskola är Swekips hjullastare 1550V en bra maskin för dig. Swekip 1550V klarar de flesta uppgifter på gårdsplanen och med sin kompakta design kommer du smidigt åt även i trånga utrymmen och på känsligare underlag där du inte vill köra med dina större maskiner. Hjullastaren passar även för dig som arbetar inom entreprenad, anläggning och bygg.

I den här hjullastaren åker du tryggt och bekvämt i en uppvärmd hytt som är bra utrustad för att du ska känna trygghet och bekvämlighet i ditt arbete. 

Med en lyftkapacitet på 1500 kg och en lyfthöjd på 2,9 m är Swekip 1550V en stark maskin som klarar av många olika typer av uppgifter.

Minilastarens köregenskaper

Stark lastmaskin med sina 50 hk och hydrostatdrift på alla fyra hjulen. Inre svängradie på endast 1,6 m borgar för smidighet och god framkomlighet. Högt hydraulflöde med fri retur är en praktisk funktion som avlastar redskapet och ger möjlighet att använda flera sorters redskap. Med ett hydraulflöde på 60 liter har du tillräckligt med kraft för att hantera krävande uppgifter, som till exempel sopvalsar, slaghack och häckklippning som kräver ett större hydraulflöde.

Swekip 1550V är utrustad med 3:e och 4:e hydraulfunktion, hydrostat och varvtalsreglering. Med en smidig manövrering bredvid ratten kan du enkelt justera inställningarna för att köra långsamt men ändå få full hydraulik efter behov. Dessutom kan du enkelt koppla av och på redskap från förarsätet med det hydrauliska redskapslåset.

När du köper en Swekip 1550V ingår utrustning som lastarmsfjädring och LED-belysning. Dessa egenskaper bidrar till en behaglig körupplevelse i varierande terräng och under mörkare väderförhållanden.

Under huven på denna kompakta hjullastare hittar du en pålitlig Japansk kvalitetsmotor – Power by Yanmar. Hytten kan fällas åt sidan, vilket möjliggör enkel åtkomst till motorn vid service. Underhållet av hjullastaren är enkelt och vi tillhandahåller en manual på svenska.

När du kör en Swekip kompakthjullastare kan du förvänta dig en stadig körupplevelse. Med generöst tilltagna däck i storleken 31x15,5-R15 säkerställer du optimal kraftöverföring till marken, vilket ger stabilitet även på ojämn terräng.

Stoppklossar och dragögla

Hjullastaren levereras med både stoppklossar och en dragögla. Dessa praktiska funktioner är avsedda att göra hanteringen och användningen av hjullastaren enkel och bekväm i olika terränger och situationer. Med stoppklossarna inkluderade kan du tryggt och stabilt parkera även på lutande ytor eller backar, vilket ger extra säkerhet och stabilitet för att förhindra oavsiktlig rörelse.

För användare som behöver koppla en kärra med dragögla är processen enkel och problemfri. Den integrerade dragöglan på baksidan av hjullastaren möjliggör enkel och säker fastsättning av kärran. Detta gör transporten av last eller material till och från arbetsplatsen till en smidig och effektiv uppgift.

Bekvämligheter i hjullastarens hytt

Ett bra värmepaket i hjullastarens hytt gör förarutrymmet bekvämt och trivsamt även under kallare väderförhållanden, vilket är särskilt fördelaktigt om du spenderar mycket tid utomhus i ditt arbete.

Med en backkamera i hytten får du utmärkt överblick bakom maskinen, vilket ökar säkerheten och underlättar manövreringen, särskilt i trånga utrymmen.

Andra bekvämligheter inkluderar ett 12-voltuttag och plats för termos eller vattenflaska bredvid förarsätet. För din säkerhet är hjullastaren utrustad med ett säkerhetsbälte.

Alla viktiga funktioner är ergonomiskt placerade i en joystick, vilket ger en lätthanterlig och effektiv användarupplevelse.

Den tiltbara ratten ger dig möjlighet att anpassa ergonomin efter dina behov och önskemål, medan ett stabilt insteg och golv i durkplåt ger säkerhet och hållbarhet vid insteget och under körning.

Tillbehör till Swekip hjullastare

Till denna lastmaskin passar de flesta av Kellfris redskap med Trima-fäste. Exempelvis allroundskopa, planerskopa, balgrip, pallgafflar både manuella och hydrauliska, samt snöblad, kantlippare och häckklippare.

Många redskap och tillbehör till din Swekip 1550 köper du bekvämt hos oss på Kellfri. Vi fraktar dina redskap ihop med maskinen så får du allt i samma leverans.

Innan vi levererar din nya hjullastare utför vi en leveransservice för att säkerställa att maskinen är i toppskick när den når dig.

Teknisk specifikation på Hjullastare Swekip 1550 Stage V

• Vikt: 3000 kg

• Längd: 3590 mm

• Bredd: 1450 mm

• Höjd: 2400 mm

• Lyfthöjd: 2950 mm

• Lastkapacitet: 1500 kg

• Körhastighet: 25 km/h

• Transmission: Hydrostat

• Elsystem: 12V

• Motor: Yanmar, 4-cyl. diesel Steg V

• Motoreffekt: 25 hk

• Däck: 31x15,5-R15

• Hydraulflöde: 60 l/min

• Hydraultryck: 160 bar

Kontakta en säljare på 073-9636535 för mer produktinformation och leveranstid.


HJULLASTARE SWEKIP 1850 STAGE V

Kontakta oss för leverans tid

HJULLASTARE SWEKIP 2360 STAGE V

Kontakta oss för leverans tid

HJULLASTARE SWEKIP 1025 STAGE V

Kontakta oss för leverans tid

HJULLASTARE SWEKIP 3080 STAGE V

Kontakta oss för leverans tid