LOVOL MINIGRÄVARE 1,8 TON MED HYTT, SNABBFÄSTE S30/180 MED TILT

  • 358 625 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 1063
Dela

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

Hos oss ingår alltid maskingaranti

Känn dig trygg med ditt köp av minigrävare. Alla Lovol-minigrävare från Kellfri levereras med 36 månaders maskingaranti. Allt för ett tryggt, smidigt och problemfritt ägande av minigrävare.

Läs mer om gällande garantier och villkor för våra Lovol Minigrävare

 

Grävmaskin från Lovol med hytt och mekaniskt snabbfäste S30/180 med tilt

• Lovol minigrävare är driftsäker & enkel att köra

• Kompakt design med "Zero-tail"

• Kraftfull 11,5 kW Yanmar-motor som uppfyller utsläppskraven Stage V

• Stark dragkraft om 15,2 kN

• Spårbreddsjustering

• Enkel att serva

 

I detta paket (nr 3) ingår:

Lovol minigrävare med hytt

• Mekansikt snabbfäste S30/180 med tilt

 

Jämför våra paket - vad ingår?
Ring en säljare på 073-96 36 535 för mer information.

 Paket 1Paket 2Paket 3Paket 4Paket 5Paket 6
Med hyttx x x 
Utan hytt x x x
Snabbfäste S30/180xx    
Snabbfäste med tilt  xx  
Pris exkl. moms276 900247 900286 900256 900269 000239 000

 

Letar du efter en pålitlig och kraftfull grävmaskin för dina projekt?

Efter ett framgångsrikt samarbete inom lantbruk- och traktorsegmentet som sträcker sig över 15 år,  har Lovol och Kellfri nu expanderat sitt samarbete inom gräv- och entreprenadsegmentet. Detta innebär att Norden nu får tillgång till ett kostnadseffektivt alternativ av grävmaskin som är idealisk för både entreprenörer och hemmafixare. 

Kellfri och Lovol erbjuder grävmaskiner som är utformade för att möta och överträffa dina behov. Lovols grävmaskiner har under lång tid utvecklats och  de högkvalitativa delar och komponenter från kända märken har gjort att grävmaskinen är driftsäker och stabil för alla typer av uppdrag.

Denna kostnadseffektiva maskin ger dig ekonomiska fördelar oavsett arbetsmiljö. Den är mångsidig och klarar olika typer av projekt med lätthet. 

Med en imponerande garanti på 3 år eller 3000 driftstimmar, och hela 7000 timmar för bom och ram, kan du känna dig trygg med din investering. Grävmaskinen har en kompakt och användarvänlig design som kombinerar kraft och smidighet. Du kan välja att köpa den med eller utan hytt, och det finns också möjlighet att lägga till en tiltfunktion. 

Hitta rätt grävmaskin för dina behov

Lovol grävmaskin har  "Zero tail" som standard vilket är särskilt användbart när du arbetar nära byggnader eller i trånga utrymmen. Den säkerställer att maskinens bakdel alltid håller sig inom bandens gränser, vilket gör exakt grävning möjlig utan risk för kollision med väggar eller hinder. 

Överliggande bomcylinder ger skydd vid lastning och grävning samtidigt som den ökar lyftkapaciteten. En vinklingsbar bomfäste, Swing bom, ger dig möjlighet att enkelt komma åt trånga utrymmen utan att ändra maskinens position. 

Maskinen har ett standardchassi med justerbar spårbredd, vilket gör det enkelt att manövrera i trånga utrymmen. Spårbredden kan minskas till 990 mm vid behov. Med både låg och högväxel kan du navigera smidigt i olika terränger. 

LED-belysning är standard, vilket möjliggör arbete i mörka förhållanden. Om du vill uppgradera din belysning kontakta en säljare på 0511-242 50. 

Det finns sex extra uttag på bommen, inklusive fyra dubbelverkande uttag, vilket ger dig möjlighet att använda tiltbara skopor och andra hydrauliska verktyg. Förarmiljön är av hög kvalitet, låg ljudnivå och en högryggad förarstol som erbjuder komfort och bra ergonomi för både korta och långa arbetspass. Obegränsad sikt åt alla håll, 360 graders panorama och total översikt både upp och nedåt.

Lovol grävmaskin är utrustad med en tyst och pålitlig Yanmar 3TNV70-dieselmotor som är enkel att underhålla och uppfyller utsläppskraven Stage V. Den använder välkända komponenter, inklusive japanska Nachi-pumpar och drivmotorer, en japansk Nabotesco-ventil och en koreansk EATON-svängmotor. 

Varför välja en grävmaskin med hytt?

En av de fördelar som Lovol grävmaskin erbjuder är möjligheten att välja mellan en modell med hytt och en utan. Att ha en hytt på maskinen kan vara mycket fördelaktigt eftersom den ger skydd mot väder och yttre påverkan. Det innebär att du kan arbeta i olika väderförhållanden utan att påverkas av regn, snö eller solsken. Dessutom ger hytten en bekväm och säker arbetsmiljö för föraren, vilket är särskilt viktigt under långa arbetspass. Med hytt kan du också hålla dig borta från damm, buller och andra oönskade element som kan påverka din hälsa och komfort under arbetet.

 

Miljöbilderna visar Lovol minigrävare utan hytt. Här kan du läsa om Lovol minigrävare utan hytt.

Som tillbehör Planeringsskopa, Grävskopa och Kabelskopa.