MINIDUMPER, 500 KG

  • 28 738 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 1069
Dela

Lättkörd och säker minidumper som klarar lass upp till 500 kg

• Enkel transport av grus, jord, byggmaterial med mera

• Lätt framkomlighet med larvband

• Lastkapacitet upp till 500 kg

• Smidig på trånga utrymmen

• Hydraulisk tippningsfunktion 

Stark, smidig och lättkörd minidumper

En minidumper är det perfekta redskapet för att lasta och transportera lösa massor eller fasta föremål i de trängre utrymmena där större fordonen inte tar sig fram.

Med sina 3 växlar för körning fram och 1 växelläge för backning hittar du snabbt det arbetstempo som du tycker fungerar bäst för den unika uppgiften. Det finns även hög- och lågväxel, som du enkelt manövrerar från styret.

Minidumper lämpar sig väl i både stora som mindre utrymmen. I de begränsade ytorna arbetar den som bäst då den är stark i förhållande till sin kompakta storlek samt tack vare individuell bandstyrning, som minimerar svängradien och underlättar styrningen.

Frakta grus, byggmaterial och andra tunga föremål på minidumperns robusta flak som går att tippa med hydraulikens hjälp. Flaket mäter 950 mm i längd. 680 mm bred och 465 mm djup. Minidumpern har även fastmonterade lastöglor som kan användas vid transport och/eller kranlyft av minidumper.

Larvfötterna underlättar framkomligheten

Tack vare larvfötterna med sin 180 mm bredd och minidumperns längd på 160 cm fördelas trycket över en större yta och därmed blir framkomligheten lättare och även skonsammare mot underlaget du kör på. Larvfötternas mönster ger även ett mycket bra fäste på exempelvis lerig jord och på snö.

Står till tjänst för många av våra kunder

Minidumpern är ett uppskattat redskap hos entreprenörer och privatpersoner inom exempelvis bygg, anläggning, trädgård och stall. Lasta, frakta och tippa, enkelt och säkert med Kellfris minidumper