KLAFFSKOPA MED VENTIL, 1300 L, 2,0 M, SMS/TRIMA

  • 56 238 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 26-350V4
Dela

Smidig klaffskopa för frontlastaren

• 2-slangssystem med omkastarventil för individuell körning höger/vänster klaff

• Ackumulator för att skydda skopans klaffar, löser ut vid påkörning

• Vändbart slitstål

• V-formad för att snön enklare ska släppa ut från skopan

• Endast tredjefunktion krävs

Klaffskopan gör snöröjningen effektivt på stora ytor som parkeringsplatser, gårdsplaner eller industriområden, men även på mindre ytor där snön behöver fraktas bort.

Multiskopan är försedd med siktskåror längs bakkanten för att underlätta överblicken under arbetet. Dess koniska form och avrundade bakkant gör att snön smidigt faller ur skopan vid tömning/tippning.

Klaffskopan är utrustad med två justerbara hydrauliska sidoklaffar som har vändbara slitstål med isskär och rakt stål. När klaffarna är infällda är skopan perfekt för trånga arbetsområden och enkel manövrering mellan hinder, vilket ger ökad precision. När klaffarna är utfällda får skopan en imponerande bredd, vilket gör att den kan hantera stora volymer material med lätthet och markant öka din produktivitet. Klaffarna har hydrauliskt påkörningsskydd för att förbättra komforten och säkerställa en jämnare gång. Det vändbara slitstålet, där du har tandat och slät på vardera sidan om stålet, ger en bra valmöjlighet beroende på vad du har för underlag.

Skopan har 2-slangssystem med omkastarventil för individuell körning höger/vänster klaff. Kan även levereras med 4-slangsystem, kontakta en säljare på 0511-242 50 för mer info.

Ackumulator är standard och är till för att skydda skopans klaffar, löser ut vid påkörning.

Med 2-slangssystem berhöver du endast en tredjefunktion. Varje klaff kan ställas in separat. Skopan kan även levereras med 4-slangsystem. En viss installation kan krävas och anpassning av redskapsbäraren är nödvändig. Det varierar mellan olika maskiner.

Investera i vår flexibla klaffskopa och upplev mångsidighet och prestanda. Oavsett om du är inom snöröjning, bygg, jordbruk eller andra sektorer kommer vår klaffskopa att överträffa dina förväntningar och bli en oumbärlig produkt när snön faller.

Levereras med fäste som passar Trima.

 

Fördelar med Kellfris Klaffskopa: 

Anpassningsbar klafffunktion: Klaffarna kan enkelt fällas in för att minska bredden och underlätta navigering i trånga utrymmen. Vid behov kan de också enkelt fällas ut för att maximera kapaciteten. 

Mångsidighet: Oavsett om du arbetar med att skotta eller lasta snö, får du två funktioner i ett. Perfekt för användning på parkeringar och vägar.

Hållbar konstruktion: Tillverkad av slitstarka material är vår klaffskopa konstruerad för att motstå de tuffaste arbetsförhållandena och hålla över tid.

Enkel installation och användning: Med en användarvänlig design är vår klaffskopa enkel att installera och använda, vilket sparar tid och minskar risken för driftsavbrott. 

 

Teknisk specifikation på Klaffskopa med ventil, 1300 l, 2,0 m, SMS/Trima:

• Bredd (infällda klaffar): 2000 mm - Perfekt för trånga arbetsområden och enkel manövrering mellan hinder, vilket ger ökad precision. 

• Bredd (utfällda klaffar): 3670 mm - När klaffarna är utfällda får skopan en imponerande bredd, vilket gör att den kan hantera stora volymer material med lätthet och markant öka din produktivitet.

• Höjd: 870 mm

• Volym: 1,3 m³, 1300 liter

• Vikt: 462 kg

• Fäste: SMS/Trima


VEDKLYV, ELDRIVEN, 7 TON, 70 CM

Kontakta oss för leverans tid

SKOGSVAGN ATV 2 TON, PAKET 1

Kontakta oss för leverans tid

SKOGSVAGN ATV 2 TON, PAKET 5

Kontakta oss för leverans tid

VATTENVAGN ATV

Kontakta oss för leverans tid

VÄLT, BOGSERAD

Kontakta oss för leverans tid

TIPPVAGN ATV 1,5 TON

Kontakta oss för leverans tid

VERTIKALKLIPPARE X 1,85 M

Kontakta oss för leverans tid