SLAGHACK ATV MED LUCKA OCH ELSTART, 1,5 M, 15 HK

  • 24 998 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 1049
Dela

Innan besök kolla om maskin finns hemma som du vill titta på!

Effektiv slaghack till ATV med elstart, dubbeldrag och baklucka

• Monterad 15 hk motor med oljenivåvakt vid leverans

• Arbetsbredd 150 cm

• Dubbelinfästning, du kan själv välja om du vill ha draget på höger eller vänster sida på klipparen

• Montera hjul för stabilitet och följsamhet på sidorna eller för maximal åtkomst bakom

• Elstart med batteri

• Justera angreppsvinkeln med vantskruv under draget

• Vev med två handtag och mekaniskt stopp 

• Olja medföljer

Kraftfull slaghack till ATV med elstart

Slaghack ATV VKMATV150H2 är för dig som har lite större ytor. Den är utrustad med 15 hk motor som är mer effektiv, både vid vanlig körning, men framförallt vid tuffare ruff. Med klippbred på 150 cm kommer du kunna slå av större ytor på ett effektivt sätt.

Vertikalklipparen är som standard utrustad med hammarslagor. Totalt finns 32 st slagor som ser till att slå sönder gräset. Vertikalklipparen är även anpassad för Y-slagor som kan köpas till (ingår ej).

Motorn är utrustad med elstart och dragsnöre. Du slipper därmed dragstart och onödigt slit på armar för att dra igång maskinen. Elstarten effektiviserar start och stopp och gör arbetet smidigare.

Slaghack ATV med öppningsbar lucka – för effektivare klippning vid högre hastighet

Slaghacken för ATV är utrustad med lucka baktill som släpper ut gräset så det inte blir tjockt under kåpan. Du sparar bränsle och slitage på remmar och dessutom kan du öka hastigheten vid körning jämfört med klippare ATV utan lucka. Gräsets spridning blir också jämnare och bättre. Luckan öppnas enkelt med de två laserskurna handtagen.

Klipphöjden kan anpassas mellan 0-150 mm vilket ger dig möjligheten att klippa gräset nära marken och därmed få ett planare resultat. Gräset jämnas ut och resterna förmultnar snabbare.

Slaghack ATV med 15 hk motor är byggd för att klarar tuffare vegetation som tuvor, rötter, sly och vall. Används framförallt för putsning av beteshagar, parker och vägkanter.

Slaghack ATV med släpmedar och dubbelinfästning för effektiv körning

Slaghacken för ATV har släpmedar i sidorna för stabil och jämn gång. Angreppsvinkeln justeras med vantskruv under draget. Stänkskydd i framkanten så att du minskar risk för stenskott. 15 hk motor med oljenivåvakt.

Slaghack ATV med dubbelinfästning, du kan själv välja om du vill ha draget på höger eller vänster sida på klipparen. Montera hjulhållare för sidomontering och bakom maskinen för stabilitet och följsamhet på sidorna eller för maximal åtkomst bakom. Hjulen är individuellt inställbara i höjdled med mekanisk fjäderlåssprint på veven för att förhindra att veven inte rör sig tillbaka pga vibrationer. Rejäla luftgummihjul (16-6,50x8). 

Med fettnipplar på stöd och rotorvalslager, tät kåpa över remmarna och en skyddad konstruktion får du en maskin som håller längre. Trots sin skyddade design är det enkelt at komma åt vid rengöring, service och reparation.

På främre sidan är slaghacken försedd med kedjeskydd som är följsamma mot underlaget och skyddar både traktorn och omgivningen från stenskott och grässtänk.

Slaghacken har en bred, bakre stödrulle och en dragstång med tre fasta justeringar i sidled.

Användningstips

För bästa resultat och längre livslängd på remmar rekommenderar vi att du klipper med en hastighet om 5-6 km/h om gräset är normalhögt. Vid högre gräs, höj upp klipparen till max och kör två gånger.