LONCIN XWOLF 700L

  • 99 900 kr

Kontakta oss angående leverans tid. 

Artikelnummer: 1101
Dela

Loncin ATV XWolf 700L med frontmonterad vinsch och ryggstöd för passagerare

• Elektronisk insprutning med låga emissioner och låg ljudnivå.

• Individuell bakvagnsupphängning. Ökar komforten vid körning på ojämnt underlag.

• EPS - Elektrisk styrservo. Gör din Xwolf lättmanövrerad.

• Frontmonterad vinsch, dragvikt 3000lbs

• Aluminiumfälgar

• Med ryggstöd för passagerare

Loncin XWolf 700L ATV utmärker sig genom sin imponerande dragkraft, stilrena design och en kraftfull 700cc-motor med Bosch Electronic Fuel Injection (EFI) som minimerar utsläpp och ljudnivå. 

Den individuella bakhjulsupphängningen förbättrar komforten på ojämn terräng, med en bakmonterad dragkrok (50 mm) för mångsidig användning.

Med funktioner som EPS (Electric Power Steering) och justerbara stötdämpare erbjuder XWolf 700L en bekväm körupplevelse och förbättrad styrning. Detta gör det mer lättmanövrerat och bekvämt att köra under olika förhållanden.

ATV:n levereras med en frontmonterad vinsch som har en dragvikt på 3000lbs. En vinsch på ATV:n gör det möjligt att dra tunga laster, redskap eller andra föremål utan att behöva använda sig av en ytterligare maskin.

Fyrhjulsdrift och differentialspärr

Kraftöverföringen är smidig tack vare det steglösa CVT-systemet (Continuously Variable Transmission). XWolf 700L erbjuder både 2-hjulsdrift och 4-hjulsdrift med en enkel knapptryckning för att växla mellan 2WD/4WD. Dessutom finns en in- och urkopplingsbar diffspärr på framaxeln, vilket möjliggör anpassning till olika terrängförhållanden. Med diffspärren låses framaxeln för jämn drift på båda bakhjulen och förhindrar att ett hjul spinner vid halt underlag eller i snö.

Växellådan är fint avstämd med fem olika växellägen (L-H-N-R), vilket gör det enkelt att anpassa sig till varierande underlag och arbetsuppgifter. Lågväxeln är perfekt för plogning, körning med tungt lastat släp eller kärra, eller vid körning i terräng.

Med funktioner som diffspärr och olika växellägen blir XWolf 700L mångsidig och användbar för alla ändamål såsom off-road-körning, arbete och fritidsaktiviteter.

Funktionell design och utrustning

ATV:ns karakteristiska LED-ljusen och integrerade blinkers ger den en modern och iögonfallande framtoning. Den har även praktiska funktioner som frontmonterad vinsch med en dragvikt på 3000lbs, dragkrok med en imponerande dragkraft på 800 kg, digital färgdisplay, förvaringsutrymme för verktyg och kraftiga lastrack både fram och bak.

Den stora, tydliga digitala färgdisplayen ger information om bränslenivå, temperatur, varvtal och eventuella felkoder. Displayen visar också körsträcka och driftstimmar. XWolf 700L har en imponerande markfrigång på 280 mm, vilket gör den kapabel att bemästra nästan alla terrängtyper.

XWolf 700L erbjuder stor användbarhet och mångsidighet för många uppgifter på gården eller i skogen. Skivbromsar på alla hjul och en bekväm sadel ger en säker och njutbar körupplevelse. Sadeln är lätt att plocka bort för underhåll av batteriet som sitter under sadeln.

Avtagbart ryggstöd för säker terrängkörning och ökad komfort

XWolf 700L är utrustad med ett avtagbart ryggstöd för passagerare. Ryggstödet hjälper passageraren att sitta stadigt och minska risken för att tappa balansen under ojämn terräng eller vid acceleration och bromsning. Genom att erbjuda stöd för ryggen hjälper ryggstödet till att minska belastningen på passagerarens ryggmuskler och gör resan mer bekväm. Handtagen på ryggstödet ger passageraren något att hålla i, vilket ökar känslan av kontroll och säkerhet under färden. Genom att hålla i handtagen kan passageraren också hjälpa till att balansera och distribuera vikten, vilket är särskilt viktigt vid körning över ojämn terräng. 

Godkänd för väg- och terrängkörning

Modellen är som standard registrerad som Traktor B och är godkänd för körning både på allmänna vägar och terräng där det är tillåtet. Kräver B-körkort.

Loncin XWolf 700L ATV kombinerar kraft, prestanda och stil i en enda imponerande maskin.

Produkten på bilden kan vara extrautrustad. Färgvariationer kan förekomma.

Teknisk data

Motortyp:Encylindrig 4-takt, 4 ventiler SOHC

Kylsystem: Vattenkyld

Slagvolym: 686 cc 

Effekt: 32Kw (44 Hk vid 5500 varv) 

Vridmoment: 66Nm / 4500 varv

Smörjsystem: Stänk- Trycksmörjning (våt koppling)

Bränslesystem: EFI Bosch

Tändsystem: Integrerad

Startanordning: Elstart

Växlar: Automatisk (L-H-N-R) CVT

Drivning: Kardan, Drivaxel, (2WD/4WD/I-urkopplingsbar diffspärr framaxel)

Drivmedel: Bensin

CHASSI

Hjulupphängning fram: Dubbla A-armar, stötdämpare (olja/gas mix)

Hjulupphängning bak: Dubbla A-armar, dubbla stötdämpare (olja/gas mix)

Frambroms: Dubbla skivor, hydrauliska

Bakbroms: Dubbla skivor, hydrauliska

Parkeringsbroms: Mekanisk

Hjul fram: 25 x 8-12

Hjul bak: 25 x 10-12

Fälgtyp: 12" Aluminium

MÅTT

Längd: 2220 mm

Bredd: 1180 mm

Höjd: 1350 mm

Hjulbas: 1480 mm

Markfrigång: 280 mm

Vikt: 380 kg

Fjädringsväg fram: 190 mm

Fjädringsväg bak: 230 mm

Svängradie: 3650 mm

LASTKAPACITET

Toppfart: 60 km/h

Tankvolym: 25 liter

Draganordning: 50 mm kula (max 800 kg)

Vinsch: Frontmonterad (dragvikt 3000lbs)

Hastighetsmätare: Ja

Lastkapacitet lastrack fram: 35 kg 

Lastkapacitet lastrack bak: 45 kg 

Övrigt: LED-ljusLONCIN XWOLF 700S

Kontakta oss för leverans tid